.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, October 26, 2009

~''o''~L4gU uNtuK bLoG~''o''~

koh koh koh ntah pape ah post ai kali ni, kenot go feder...!!!
ai ngah pening gak ni, cemana nak letak lagu kat blog ni...
xpe, ai nak carik uncLe GOOGLE... ok babai lah... ('',)
Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

Saira Azura said...

ko pegi akt blog aku, apstu ko scroll bawah skali. ada yg tulis muzik tu, ko klik kat ctu apstu terus direct ke web dia, pastu ko tgk ar arahan dia cam ner nak letak..aku pon da lupe macamane..selamat mencube!!

BRO_MONDAY said...

thanks mai fren...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...