.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, October 22, 2009

.:. cejukkk nye~ .:.

Hmmm~ bapak cejukkk dalam ofis ni petam ni, kat luar tu dah ujan dah kot...gelap gelita dah macam senja... dapat tido kat umah tentu best...ai windu maaa sama mai waif & alysha...jeles nye dowang dapat tido kat umah time2 gini... koh koh koh x sabar nak pulam...nak yom pipi baby tecikkk... mlm ni ade TT SERDANG utk Saga Racing Development, kat mamak sebelah The Mines... hmmm lama da x lepak ngan dowang, nak turun lah malam ni... opsss ai x cite pun lagi pasal SRD ni kan? SRD ni baru lagi, ahli sekitar Putrajaya, Serdang, Bangi, Kajang, Nilai. Tp kebanyakan dari Putrajaya. Ahli pun x bape ramai lagi. Ai ade 2 kelab kete skam ni, Saga Iswara Club dan Saga Racing Development... Dedua kelab ni ai sayam, koh koh koh... Dedua ai juin...

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


ni lah kelab yam ai juin... koh koh koh ('',)

2 comments:

Saira Azura said...

ahhah..welkem to da club bro...leh improve lagik blog nih..aku pon rindu gaks ngan mama deeb nih, eh silap..bonda deeb..heheh..kem salam sayang ek kat dia..ngan baby alysha..
apepon, selamat datang ke dunia blogger!!

BRO_MONDAY said...

koh koh koh tensss 4 the komentari... ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...