.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Saturday, March 6, 2010

NuR aLysHa HaNi sUDaH puLiH ('',)

Salam sume...lama x update blog ai ni, sekadar jalan² blog lain je...koh koh koh Kali ni ai nak cite dan bagitau bahawasanye anak ai sudah sembuh sepenohnye dari wabak ciken pox yam telah melanda 2 minggu yam lepas...ni ah gambir nye waktu dilumurkan bedak sejuk + air mawar ke seluruh badan...nak hilangkan parut²...abes dengan bonda nye skali sapu tang muka...koh koh koh klakar je bila nengok...




Masa tu ingat lagi, muke aLysha muram je, sedih je, ketawa berburak pun x... mei bi coz terlampau pedih dan gatal²...tapi lepas da baik je, terus beliau gelak guling², kehepian cam selalo kini kembali...siap kitoram gi folo SRD wat riadah di air terjun Sungai Chilling Kuala Kubu Baru...so, setakat ni dulu cite pada kali ni ok...nanti jumpe lagi...('',)

5 comments:

QasehTercipta said...

wlaupun mcm tepung gomak.... alysha tetap comey he3

apple_lady said...

bonda nye xcomel kerr??? adesss

ema the clumsy girl said...

HAHAHAH...kak diba ngn baby cm tepung gomak..awat balong xde skali??? bru la ckup family tepung gomak..wawawawa...

BRO_MONDAY said...

aduyai, balong tukam sapu kat muka doram je lah...lagipun balong x yah sapu bedak sejuk dah, coz muka balong licin! koh koh koh

Juaini Jamaludin said...

alahai. comel nya! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...