.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, March 29, 2010

jENJaLaN kaT SaNwEi PiRaMiD

Salam tu oL, lama nye tinggalkan bidang penulisan ni...skadar blog walking je tiap² ari...ni baru ada masa nak apdet blog ('',) nak cite, sabtu aritu ai bangun je tido dekat jam 10am, makngah lah ari cuti kene lah tido lama sikit...koh koh koh bangun je tido ai terus petik mai waif ajak gi Sanwei Piramid...coz da lama kitoram x lepak sana, yelah dulu² masa couple slalo gak turun sana...bila da disaid nak gi, terus berebut toilet nak mandi!!! koh koh koh kelakar je, ai mandi dulu enden mai waif mandikan aLysha hani pulak, last baru mai waif pulak yam mandi...aLysha bukan main eksaited! pada hal beliau x tau pun ape itu Sanwei Piramid...('',)
Dekat jam 12.30pm kitoram sampai sana, terus naik atas wayam, beratur beli tiket nek nengok evolusi KL Drift jam 3.30pm walopun was² nak bawak aLysha masok takut beliau nangis or merengek x tentu hala! tapi kitoram slamber ayam je, dulik ape! koh koh koh mai waif kate belilah couple seat amek belah tepi hujum! dapat!!! walopun ramai yam beratur, mei bi doram nak nengok cite dregen 3D...
Pastu kitoram gi makan mekdi, sudahnye jalan² cari pasal lah...lengoh pulak jalan², amek gambirun bagai lah...anyway memam hepi! da dekat senja baru pulam...Ni ada sikit gambirun nye sebagai penyeri blog! Layan~

3 comments:

Mr PenyuBiru said...

wah! jejalan sakan ek bro. :D

Aliaah Abdullah said...

epel comeyy mcm alysha...bapak dia lagi lagi la comeyy!! hahahahahhaha (tak kata comey gak, nnt kecik ati lak...kata je lah..tp, betul aper sis ckp nih...hehehe)

apple_lady said...

huhuhu.....kembang kejap memasing....adeehhh....

alysha pantang nampak kamera cm bonda n ayah nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...