.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 25, 2010

Seat Bucket 4 aLysHa HaNi


Salam malam tu oL, ai kini dok ngadap PC kat umah dekat 2 jam dah...lengoh belakam ai ni, dok layan cafe @ fesbuk & komen² dari member...pastu ai teringat pulak nak post entri pasal petam tadi...arini 25hb adalah hari gaji bagi gengsi keje gomen ('',) so, di kesempatan yam ade ai bawak lah femili ke Alamanda Putrajaya, utk beli baram dapur. Balik keje terus kitoram gerak. Penoh troli dok beli baram keperluan. Pastu kitoram naik tingkat atas, tingkat Bazar Carrefour. Belek² barangan baby, pastu mai waif kate nak sambar seat bucket utk aLysha. Senam mai waif nak drive bawak aLysha. ai pun kate ok je lah, lagipun bulan ni ade rezeki lebih. Harg yam berkenan adalah RM129.90 xde lah mahal sangat berbanding ngan spisis yam ade. Test dulu taruk aLysha dalam tu (seperti dalam gambrun tu). Nampak die selesa je. Bonda nye pun berkata "aLysha, nanti bonda bawak jalan² naik kete ye sayam..." aLysha tersenyum riang...koh koh koh ai pun check kot² ade rosak or kuyak...sume ok, letak je dalam troli, terus gi konter nak bayar. Setel je sume, belanja utk arini adalah total RM310.65, memam sekelip mata je...ok lah, ai nak tido dah skam ni, jam dah pukul 11.26pm SELAMAT MALAM sekali lagi utk yu oL ('',)

6 comments:

Aliaah Abdullah said...

best best,....
sis paling suka part beli brg dapor,
sis paling suka alamanda...
tp,kan, sis ngan hubby nih terbalik, time org dpt gaji ,
kami yg keje sndiri nih kureng fulus sket,
time org tak dpt gaji, kami yg shopping sakan...
bukan selalu, tp, selalunya lah....
pelik pelik dn tak best...

BRO_MONDAY said...

koh koh koh
kire ok lah tu sis,
x de lah nak Q kat konter ramai²...('',)

lily said...

best nye baby dpt seat br....
blum ayah die punye seat lagi... mau dekat brapa riban???? :P

Mr PenyuBiru said...

jangan nnt bapak dia modified taruk kat kete buat-buat cam seat sparco dah.hehe

BRO_MONDAY said...

kak lily : ai punye swap ngan member top up RM300 je...koh koh koh xde lah sampai main riban²...

BRO_MONDAY said...

bro penyu : buleh ke??? koh koh koh ai takot oram pandang serong tingkah laku ai je nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...