.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, December 7, 2011

EKSPERIMEN Bro_Monday

Assalamualaikum & salam rindu buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Motif entry ini dikeluarkan adalah sekadar untuk melepaskan sedikit rindu terhadap blog ini.

Sudah sekian lama tidak singgah ke mari, hari ini dan pagi ini saya berkesempatan untuk mencoret sedikit di sini. Kebanyakan blogger jika lama tidak menyentuh blognya tentu akan berkata begini, "adesss...lama sungguh tidak masuk habis bersawang!!!"..koh koh koh ternyata ianya betul, lihatlah di bawah ini, bersawang!



Apa pun ini sekadar pembuka bicara, akibat kekangan masa membuatkan saya agak susah sikit untuk singgah ke blog ini dan juga datang melawat ke blog rakan-rakan. InsyaAllah, bila semuanya selesai saya akan kembali lagi.

Sehingga kita berjumpa lagi, terima kasih kerana membaca coretan ini.

Sekian, wassalam...('',)

7 comments:

KhaiRin said...

amboi lama mengeram ye? hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat kembali bro monday...buang sawang dulu..esok baru taip entri pendek2 pun takpe.jgn tinggal terus blog.

aizamia3 said...

kihkihkih..
nasib baik tak lupa password nak check in kat sini..

ejulz said...

bz bro.. haha

Encik Suami said...

ye la tue busy sgt kan??

dim Benihana said...

yela bro lama xdgr crita dr blog ni..

papepun gud luck bro..

aizamia3 said...

biasa tengok kat FB je yg hapdet.. kat sini betul2 bersawang.. silap2 keyboard pun tak nampak.. koh koh koh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...