.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, September 6, 2011

SALAM SAYANG PENGHULUR BICARA

Assalamualaikum & salam hormat buat semua pengunjung serta pembaca Bro_Monday's Life('',)

Setelah sebulan kita tidak bersua di alam blog ni, rasa rindu pun mula mencuit perasaan. Betul, sepanjang bulan Ogos 2011 langsung tiada 1 pun entry daripada saya. Ini kerana saya sengaja untuk tidak mencoret apa² di bulan tersebut. Ramai yang bertanya kenapa, saya hanya tersenyum dan tidak cakap apa². Kenapa ntah...adesss!

Ramai yang meneka, adakah kerana ulangtahun kelahiran saya pada 29 Ogos? Mungkin juga...koh koh koh



Dengan ini saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan SALAM LEBARAN MINAL AIDIL WAL FAIZIN buat semua...('',)

p/s : jika anda nak tengok album gambar raya aidilfitri saya, sila ke akaun Facebook tau!!! koh koh koh

11 comments:

mcm ni lah said...

slmt hari raya dari macamnilahkita.com
maaf zahir dan batin,..
hijau nyerrrrrr

BRO_MONDAY said...

bro macam ni lah kita : salam lebaran jugak ye...a'ah tema tahun ni family ai kaler hijua...koh koh koh

aizamia3 said...

selamat hari raya aidilfitri Bro.. ;)

29 ogos tu besday Bro..? Happy belated besday Bro..

BRO_MONDAY said...

aizamia : hai!!!!! lama x jumpa!!! koh koh koh yup, besdei ai lasss....cer tengok album kat FB ai tu ha, yam raya punye...ada ai potom kek malam raya...('',)

[k]o{q}i[n] said...

Slmt Hari Raya & Hepi Belated Besday Bro..!!!

BRO_MONDAY said...

koqin : tengkiu geng!!! lama x ketemu...koh koh koh

salam lebaran jugak tau...('',)

Aku Ibu Muda said...

selamat hari raya bro :)

BRO_MONDAY said...

miss DJ wani : salam lebaran jugak tau!!! raya kali ni ai x balik kota bharu, raya kat banting belah bini je...cuti dah tingal 3 hari je...adess...

Alya Esprézzo™ said...

brooooooooooo..nak wett rayaaaaaaaaa

KhaiRin said...

selamat hari raya! nk mai umah bleh? ;-)

BRO_MONDAY said...

miss alya : adesss...dah besar pun nak duit raya jugak...koh koh koh

khairin : dialu-alukan datang...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...